Vores baggrund

 
Image

Rømø Shellfish A/S holder til i den tidligere Seafood Rømøs’ muslingefabrik, og bag projektet står Seafood Rømøs’ tidligere ejer fisker Ole Daugaard og sønnen Thomas Daugaard, som frem til 2017 leverede de eftertragtede Rømø Muslinger til danske og udenlandske kunder.

Ole Daugaard startede allerede som 14 årig med at fiske muslinger med sin far, som siden 1958 havde fisket muslinger i de danske farvande. I 1992 gik familietraditionen igen i arv, da Oles søn Thomas Daugaard som 3. generation fulgte i hans fars kølvand og blev oplært i muslingefiskeriet.

I 2002 overtog Ole og Thomas sammen fabrikken Seafood Rømø, hvor Thomas Daugaard sammen med medarbejderne, gjorde fabrikken til Danmarks førende virksomhed indenfor ferske muslinger. Både danske og udenlandske kunder blev frem til 2017 servicet med friske muslinger, hvis varemærke var den gode kvalitet.  

I 2017 blev Seafood Rømø solgt, mens vi beholdte fabriksbygningerne. Men havet og fiskeriet kunne vi ikke undvære, hvorfor vi i 2018 startede et helt nyt eventyr med fangst af danske konksnegle, som vi leverede til Sydeuropa.


I 2019 har vi besluttet at gøre en indsats for konksneglens udbredelse til de danske forbrugere, og iværksat en mindre produktion i vores gamle, men fine faciliteter på Rømø. Herfra renser, pakker og distribuerer vi konksneglene til danske og udenlandske kunder.

Endnu et eventyr venter, når vi i 2019 planlægger opstart af leverancer af vores lokale vildtlevende Rømø-Østers......glæd dig..... 

 

Ole Dauggaard
Rømø Shellfish A/S

Rømø Shellfish A/S   •   Nordre Havnevej 7   •   Havneby -  6792 Rømø   •   T: 40 29 07 06  •   T: 20 69 00 68  •   mail@romoshellfish.dk